perjantai 28. helmikuuta 2014

Meidän perjantai

Tänään ollaan jälleen kerran koirapuistoiltu Sussin kanssa (tuntuu, että tää blogi vaan täyttyy näillä kuvilla :D). 





Halusin myös ottaa vähän erilaisia kuvia Leevistä (ja Sussista) kuin vain noita leikkikuvia.






Puistoilun jälkeen kävästiin äkkiä kotona ja sitten lähdettiinkin jälleen ajelemaan mun työpaikkaa kohti. Tällä viikolla kun on tuo loma ollut, nii ajateltiin työkavereidenkin kannustamana lähteä Leevin kanssa piristämään ahkeria työntekijöitä. Leevihän kävi 9 viikkoisena toimistolla myös, kun olin vielä pentulomalla. Aikaa on jo siitä kulunut ja pentu kasvanut, joten oli hyvä hetki käydä moikkaamassa työkavereita jotka on saaneet kuulla osansa meidän arjesta. 


Noin pieni se Leevikin on joskus ollu, apua. Tämä siis otettu viimeksi kun toimistolla oltiin, noin 9 viikkoisena.


Ja näin reippailtiin tänään. Sai kyllä taas olla niin ylpeenä tuosta poistusta. Niin rohkeasti menee kaikkia tervehtimään ja oli todella rauhallinen. Ei haukkunut vaan rauhallisesti tutustui ympäristöön ja kävi moikkaamassa työkavereita. Sai jo lempinimen "toimistokoira". :D



"No hei, löytyiskö sieltä mulleki jotain kivaa ku näin hienosti istun?"
Huomenna olisi vähän rauhallisempi päivä, sunnuntaina taas ehkä koiratreffit ystäväni ja koiransa Lillin kanssa jonka kanssa Leevi on kerran jo leikkinyt. Maanantai-illallekin olisi alustavasti suunniteltuna töiden jälkeen koirapuistoilua. Tänään loppupäivän varmaan vaan rentoillaan kotosalla, Leevikin tuolla vain nukkuu. Aika nopeasti se saa kulutettua energiaansa kun muiden koirien kanssa saa leikkiä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti