sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Ensimmäinen pentuetapaaminen kasvattajalla

Tänään oli meillä Leevin kanssa herätys klo 8.30 kun oltiin sovittu kasvattajan sekä Leevin sisaruksien omistajien kanssa ensimmäisestä pentuetapaamisesta. 


Ajomatka kesti noin puolitoista tuntia josta suurimman osan Leevi vain nukkui. Oltiin paikalla vähän myöhässä jolloin kaikki olivatkin jo saapuneet. Kuudesta pennusta pääsi paikalle neljä eli ihan hyvin. :) 

Ensiksi koirat saivat hetken leikkiä ulkona vapaana. En tiedä tunnistivatko toisensa, mutta ainakin Leevin puolesta jälleennäkeminen oli kiva juttu ja menikin jälleen oitis leikkimään. Sulo-veljestä löytyi nopeasti mukava painikaveri, ovat muutenkin suht samankaltaisia luonteeltaan.

Sitten laitettiinkin koirat hihnaan, mikä ei tapahtunut ihan hetkessä kun oli kivempaa tekemistä. :D Lopulta kuitenkin pennut sekä kasvattajan omat koirat olivat hihnassa ja lähdettiin kävelemään metsäreittiä. Hetken kävelyn jälkeen päästiin metsäpolulle jossa päästimme koirat vapaaksi. 

Leevi aina edustamassa tuossa oikealla. :D







Kun oltiin metsälenkki vedetty niin pennut saivat vielä leikkiä pihalla.

Vasemmalla on kasvattajan oma koira Hertta, jota voisi ainakin koonsa puolesta luulla myös pennuksi. :)







Kun koirat olivat saaneet tarpeeksi rellestellä ja leikkiä, laitoimme ne autoihin odottelemaan ja lähdimme sisälle kahvittelemaan. Oli tosi kiva vaihdella kuulumisia ja kuulla miten muilla on mennyt ja minkälaisia hauskoja tilanteita on sattunut. Onneksi kaikilla pennuilla ja omistajilla kaikki on sujunut hyvin, eikä mitään vakavia onnettomuuksia ole esimerkiksi käynyt.

Kun olimme lähdössä ja kasvattaja saattoi meidät autolle, niin hän sanoikin että huomaa kyllä että Leevin koulutukseen on panostettu ja Leevistä huomaa että on ollut paljon muiden koirien kanssa tekemisissä. Se oli ihana kuulla! :)

Tässä vielä pieni pätkä videota tältä päivältä. 


Koko matkan kotiin Leevi nukkui ja edelleenkin lepäilee vain. Pienillä lenkeillä toki ollaan käyty, mutta muuten Leevi vain makoilee. Kyllä se leikkiminen ja metsässä juokseminen kuluttaa energiaa. :) Oli kyllä tosi ihana päivä ja kuulemma kesällä kasvattaja pitää kasvattipäivät jolloin kaikki kasvatit ovat tervetulleita. Toivottavasti silloinkin päästään mukaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti