lauantai 15. helmikuuta 2014

Viikon täydeltä kuulumisia

Taasko on viikko vierähtänyt siitä kun viimeksi blogia oon päivittäny? Kauheeta kun tää aika menee nopeesti! Palataan kuitenkin vielä viikko taaksepäin lauantaihin kun vein Leevin vanhemmilleni yökylään. Itselläni oli ystäväni synttärijuhlat jotka vietettiin lähellä. Sovittiin vanhempieni kanssa, että vien Leevin sinne ja vietetään molemmat siellä yö. Olin sovinnut erään Facebookin ryhmässä olevan naisen kanssa koiratreffeistä sunnuntaiksi, hän kuitenkin joutui peruuttamaan ja yön pikkutunneilla laitoin koirakaveri Sussin omistajalle Facebookissa viestiä ehdottaen koirapuistotreffejä sunnuntaille. Ja niin saatiinkin sovittua kuitenkin leikkikaveri Leeville ja sunnuntaina leikkivätkin antaumuksella. Kameraa en tällä kertaa kuitenkaan ottanut mukaan. 

Sunnuntaina aamulla isäni vei Leevin aamulenkille, josta olin oikein iloinen. Kun heräsin niin lähdettiin Leevin kanssa melko pian pihalle vähän leikkimään. Leevin uskalsin pitää vapaana vaikka piha ei ole kokonaan aidattu. Kyllähän se kovin jännitti, mutta lelun voimalla huomio pysyi hyvin mussa.








Kuitenkin juuri kun oltiin menossa sisälle niin Leevi huomasi naapurin pihalla olevan naisen ja lapsen. Heillä onneksi on myös koiria joten heillä oli aita eikä Leevi päässyt heitä tervehtimään. Mutta sieltä tuo karvapallo piti ihan hakea kun ei muuten suostunut tulemaan sisälle. :)

Leevi on nyt tavannut jo oikein mukavasti erilaisia koiria. Nopeasti laskettuna ehkä noin 30? Kaikkien kanssa on tullut toimeen ja on oikein kova leikkimään. Paimenkoiraa on myös huomattavissa kun koiria jahdatessa alkaa haukkumaan. On se kumma kun ei toiset tottele kun Leevi niin kovasti yrittää paimentaa. :D

Ostin tässä myös uuden kameran itselleni. Rakastuin ja totuin ehkä vähän liikaa vanhempieni kameran hyvään laatuun ja paluu omaan kameraan kuulosti hirveältä. Ostin siis Sonyn järjestelmäkameran kahdella eri objektiivilla. Tai oikeastaan annoin isoveljelleni tehtäväksi löytää hyvä kamera, kun en itse niistä vielä mitään muuta tiedä kuin mistä napista painetaan jotta otetaan kuva ja miten kuvat siirretään koneelle. Muu on vielä työn alla. :) 

Tässä sitten Leevistä vähän lähempää otettuja kuvia uudella kamerallani.





On se kyllä niiiiiin komea poitsu, että... :) Kyllähän sen kanssa on joskus kehään päästävä. 

Tällä viikolla Leevi on näyttänyt taas Houdinin taitonsa, kun useampana päivänä töistä tullessa tuli karvakuono häntä heiluen ovella vastaan. Jotenkin tuo pääsee portin yli, luulen että hyppää jotenkin viereisen nojatuolin kautta portin yli eteiseen. En tiedä miksi, kun eteinen on paljon tylsempi paikka kuin keittiö ja olohuone. Mutta kun tulee tylsää nii minkäs sille mahtaa. Ensimmäisellä kerralla en ollut jättänyt mitään leluja tms. eteiseen, koska... no, en vaan ajatellut että Leevi pääsisi eteiseen kun ei ennenkään sinne ollut päässyt. Kuitenkin töiden jälkeen tuli Leevi iloisena ovella vastaan ja oli kyllä keksinyt jotain tekemistä itselleen. Mulla oli kenkäpari eteisessä josta toinen kenkä oli rikki. Se odotteli siinä sitä päivää kun veisin sen takaisin kauppaan reklamaatiota varten.

Kertokaapas, voiko alla olevan kuvan mukaista kenkää enää palauttaa kauppaan ja väittää, että se on mennyt tuommoiseen kuntoon normaalissa käytössä?



Juu, ei munkaan mielestä. No eihän tälle voinu muuta kuin nauraa. Ensinnäkin Leevi osasi repiä sen asian mikä oli muutenkin menossa roskiin ja olisi ollut vaikka mitä muuta paljon pahempaa eteisessä tuhottava. Ja toiseksi, Leevi tuhosi vain tuon rikkinäisen kengän. Se ehjä oli koskematta. 

Tällä viikolla myös keskiviikkona ja perjantaina päästiin koirapuistoilemaan. Tavoite Leevin koiratreffeistä kerran viikossa täyttyi siis oikein hienosti tällä viikolla, kun huomennakin vielä mennään treffaamaan Alla omenapuun- blogissa seikkailevaa Väinö-lappalaista. :)

Eilen ystävänpäivänä mentiin heti töiden jälkeen Leevin kanssa koirapuistoilemaan jo erittäin tutun koirakaveri Sussin kanssa. Mukaan liittyi myös Leevin ikäinen saksanpaimenkoira, joka ei esiinny kuvissa kun en kysynyt lupaa. Nämä kuvat eiliseltä on myös Sussin omistajan kuvia, joten en ole niitä itse ottanut.












Kotiin päästyä Leevi menikin heti untenmaille, koiratreffien jälkeen koko loppupäivä menee yleensä aikalailla näissä merkeissä.




Mitä sä nyt häiritset?!
Tänään ollaan Leevin kanssa laiskoteltu koko päivä. Ulkona tietenkin ollaan oltu ja Leevi on nyt aika hyvin oppinut tuon hihnakävelyn. Ei enää kovinkaan vedä, kun vain ohituksissa. Ohituksissa on hyviä ja huonoja päiviä, ei ole vielä sitä täydellistä ohitusta ollut jota en vielä odotakkaan hetkeen. Kuitenkin tuloksia on havaittavissa ja välillä vaikka Leevi yrittääkin tervehtiä niin suht nopeasti "toipuu" ohituksesta ja ottaa taas muhun kontaktia. Muille koirille kyllä haukahtelee usein, mutta sekin vaihtelee. Joskus tulee vain yksi vuh, joskus ei huomaakaan koiraa ja joskus taas antaa äänen kuulua toiselle puolelle kaupunkia. :D



Tänään kävin Mustissa ja Mirrissä hakemassa Leeville vähän pureskeltavaa sekä mukaan tarttui myös uusi lelu. Siitähän Leevillä riemu nousi ja lelua piti heti heittää ja retuutella parvekkeella.



Leevin harrastus parvekkeella on tämä. Eli kyyläily. Vähän samanlaista kuin saippuaoopperaohjelmat on ihmisille. :D

Tänään on kyllä löysäilty ja ennen nukkumaanmenoa ajattelin mennä Leevin kanssa vähän pidemmälle lenkille. Huomenna kuitenkin vastapainoksi on hyvinkin tapahtumarikas päivä. Aamusella olisi tarkoitus leikata Leevin kynnet, iltapäivällä on koiratreffit sekä illemmalla tulee vanhempani kylään katsomaan uutta asuntoa. :)


Kivaa viikonlopun jatkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti