lauantai 8. helmikuuta 2014

Väsynyt hymypoika

Eilen mulla oli vapaapäivä, joka oli täynnä kaikenlaista ohjelmaa. Heti klo 10 menin kampaajalle ja sain hiukseni ajantasalle. Kotiin tullessa söin aamupalaa ja pian jo lähdettiinkin Leevin kanssa läheiseen koirapuistoon koiratreffeille. Sovittiin Sussin omistajan kanssa leikkihetket iltapäiväksi. Kun menimme koirapuistoon, oli se tyhjä. Mentiin tahallaan hieman aikaisemmin Leevin kanssa, jotta voisin ottaa hieman kuvia vain Leevistä.

Sää oli tosi nätti. Hieman sumuinen eikä ollut kovin kylmäkään. Kuvista tulikin ihan kivoja ja tunnelmallisia.







Hetken päästä tuli uusi koiratuttavuus puistoon ja leikit lähti heti käyntiin. Leevi ei kyllä arastele ollenkaan mennä uuden koiran lähelle ehdottamaan leikkejä. :)




Sitten tulikin jo hetken päästä Sussi mukaan leikkeihin. 






Sitten tämä ensimmäisenä tullut koira joutui omistajineen lähteä ja Leevi ja Sussi jäi keskenään leikkimään. Kuitenkin hetken päästä tuli uusi koiratuttavuus, rodultaan gordonsetteri. Hieman jännitti tuo kokoero, mutta kyllä nopeasti leikit jatkuivat.




Kuitenkin jonkin ajan päästä kuulin kuinka Leevi kiljaisi ja juoksi vinkuen mun luokse vain kolmella tassulla eikä käyttänyt yhtä takajaloistaan vaan piti sitä ylhäällä. Säikähdin kovasti ja Sussin omistaja nosti Leevin syliinsä ja kateltiin vähän jalkaa. Leevi ei kuitenkaan hetken päästä enää vinkunut ja pian jo juoksenteli ja leikki normaalisti. Ilmeisesti tämä gordonsetteri oli vahingossa tallonut Leeviä. Gordonsetteri omistajineen päättivät lähteä pian tämän jälkeen, mutta kyllä Leevi ja tämä koira haisteli vielä aidan läpi että no hard feelings. :)

Leevi sai tutustua myös Sussin omistajan 5-vuotiaaseen poikaan, mikä oli mielestäni kivaa kun omilla ystävilläni ei niin paljon lapsia olekaan. Kuitenkin Leevi loppua kohden kiinnostui enemmän lapsesta ja seurasi hänen toimia. 


Illalla tuli paras ystäväni poikaystävänsä kanssa käymään. Kyllähän se lopulta meni Leevin kanssa leikkien. :)



Illalla sitten olikin mulla väsynyt ja hymyilevä pentu. :)




Tänään ollaan Leevin kanssa menossa mun vanhemmille. Mulla on illalla ystävän synttärit siinä lähellä joten siksi aikaa Leevi jää hoitoon ja menen yöksi vanhemmille. Sunnuntaina meillä on sitten uuden koiratuttavuuden kanssa koirapuistotreffit, joten eiköhän Leevi ole aika hyvin saanut energiansa purettua tänä viikonloppuna. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti