tiistai 25. helmikuuta 2014

Kokkailua ja rentoutumista

Eilen maanantaina mentiin Leevin kanssa mun vanhemmille kyläilemään. Nyt kun mulla on talviloma tämän viikon, niin äitikin otti eilisen lomaksi ja päätettiin yhdessä kokkailla. Tehtiin lohikeittoa iso satsi, jotta saadaan molemmat pakkaseen valmiita annoksia. 

Leevi osaa jo paljon paremmin rauhoittua kun mennään kyläilemään. Ennen kun saavuimme vanhempieni luokse niin Leevi saattoi jonkin aikaa vain juoksennella, haukkua, vinkua ja hyppiä ihmisiä vasten innostuksesta. Nyt ei haukun haukkua ja vain ensimmäiset 5-10 minuuttia on innoissaan mutta sekään ei ole sellaista huliviliä vaan innostuneena häntä heiluen menee tervehtimään ihmisiä. Lopulta sitten rauhoittuu ja käyttäytyy hienosti, kyllä saa olla ylpeänä poitsusta. :)

Lähdettiin pian myös äidin kanssa kauppaan ostamaan ruoka-aineksia ja olikin muistaakseni eka kerta kun Leevi jäi vanhempieni luokse yksin noin tunniksi. Takaisin tullessa kuitenkin Leevi oli hiljaa ja nukkumassa. On se niin hyvä poika! 

Tän postauksen kuvat tulee olemaan myös vähän ruoka-aiheisia, vaikka koirablogi tämä onkin. :)



Elämäni koira. <3





Joku tulee, joku tulee, joku tulee...

Joku tuli, joku tuli! Häntä heiluu ja korvat luimussa. :D



Namskis, hyvää tuli!
Leevi sai myös jäähtymisen jälkeen vähän maistella omaa versiotaan lohikeitosta. Taisi olla aika hyvää. :)







Ennen kotiin lähtöä käytiin vielä pienellä lenkillä ja Leevi jälleen käveli todella hienosti. Pari ohitustaki meni loistavasti. :) Jossain vaiheessa yhtäkkiä Leevi haukahti kerran josta mäkin säikähdin. Mitään ei kuitenkaan näkynyt missään, joten jotain hölmöilyä se taas oli. :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti