lauantai 1. helmikuuta 2014

Koirapuistoilua

Tänään lähdettiin Leevin kanssa treffaamaan muita koiria läheiseen koirapuistoon. Lunta oli tullut rutkasti viime yönä, joten saatiin todenteolla kahlata hangessa, mutta eihän se menoa haitannut. Leevi innoissaan hyppelehti heti aamulenkillä kinoksissa.

Olin Facebookissa sopinut koiratreffeistä erään naisen kanssa, joka asuu perheensä ja koiransa kanssa tässä aivan lähellä. He käyvät säännöllisesti samassa koirapuistossa, joten sovimme treffit tälle päivälle. Leevi ei ole nyt hetkeen päässyt kanssatovereidensa kanssa leikkimään, joten kun lähestyimme koirapuistoa ja Leevi näki puistossa jo toisen koiran, innostui kovasti ja veti ja haukkui. Siinä samalla sitten koulutin, enkä päästänyt puistoon kun veti ja haukkui. Odotin että edes hetkeksi rauhottui ja sitten päästin vapaaksi. Kun saavuimme puistoon, oli siellä vasta toinen omistaja 3 kuukautisen pentunsa kanssa. Leevi ja tämä pentu, nimeltään Loki, pääsikin heti leikkimään toistensa kanssa ja meno oli hyvä. :)



Hetken päästä tulivatkin noin 1v. rescueseropityttö Sussi omistajansa kanssa. Leevi ja Loki ottivat uuden tulokkaan hienosti vastaan ja leikit vain jatkuivat. Oli niin ihanaa nähdä, kuinka Leevi tykkäsi leikistä ja leikkikavereistaan. Onneksi tuo koirapuisto on lähellä ja hyvä maastoinen. Ja ainakin olen kuullu, että siellä käy mukavia koiria eikä ongelmia ole ollut. Siellä siis tullaan varmasti paljon käymään tulevaisuudessa.  




Loki piti hieman taukoa. :)


Leevi ja Sussi
Kun Leevi, Loki ja Sussi olivat leikkineet jonkin aikaa, sai koirapuisto taas lisäystä kahdesta koirasta. 

Ajattelin, että onpa kiva kuva kunnes huomasin mitä taustalla oli tapahtumassa. :D





Noin tunti oltiin koirapuistoilemassa, kunnes koirat yksitellen rupesivat väsähtämään väsymyksestä. Leevistäkin huomasi, että piti välillä taukoa eikä energiaa kovin enää riitä. Sitten lähdettiinkin lumisen pennun kanssa kotia kohti ja kotona pääsi heti pyyhkeen käsittelyyn kuivattelemaan. Siitä Leevi menikin suoraan nukkumaan ja taitaa koko päivän hieman torkkuilla, sen verran tuli riehuttua. Mutta ihanat koiratreffit oli ja kivaa, että muitakin koiria saapui paikalle niin Leevi sai tutustua moneen uuteen koiraan. 

Viikon päästä olisi taas toisen koiran ja omistajan kanssa treffit samassa puistossa. Saa nähdä minkälaiset leikit sitten saadaan aikaiseksi. Mutta nyt ainakin otan tavoitteeksi, että vähintään kerran viikossa Leevi saisi leikkiä muiden koirien kanssa. Nytkin kun arkisinkin voi töiden jälkeen käväistä tuolla puistossa, kun sinne on niin helppoa mennä. :)

4 kommenttia:

  1. Minä käyn joskus meidän lapparipojan kanssa koirapuistossa ja jos on lunta ja koirakavereita niin voi miltä näyttää koko koira sen jälkeen! Ihan kuolassa ja lumessa koko turkki ja kun autoon pääsee niin "hurmaava tuoksu" valtaa.. :)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, näinhän se on. Uitetulta koiralta se haisee. :D

      Poista
  2. Sulla on tosi ihania kuvia paljon täällä! Onko tuonlainen pitkä turkki helppohoitoinen? -Minni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa, kiitos. :) Tosi monet kyseleepi tätä samaa kysymystä, mut suomenlapinkoiran turkki on suht helppohoitoinen vaikka saattaa näyttää muulta. :) Turkki on likaahylkivä eikä tarvitse kuin noin 1-2 krt vuodessa pestä tai tarvittaessa. Säännöllinen harjaus on tarpeellista, varsinkin karvanlähtöaikaan. :)

      Poista