perjantai 31. tammikuuta 2014

Perjantai

Ihanaa, viikonloppu alkaa. Viimeiset päivät on ollu aika kiireisiä, vielä on paljon tavaroita purkamatta ja eilen sain vasta loput tavarat vanhasta asunnosta tänne ja palautettua avaimet. On tää muutto aikaavievä asia. Oon kuitenkin tosi ilonen tästä asunnosta ja viihdytään Leevin kanssa täällä oikein hyvin. Uusia lenkkireittejä löydetään joka päivä, kun taas edellisessä asunnossa oli melkein heti jo keskustassa jos vähän pidemmälle meni ja siellähän niitä häiriöitä olikin jo vähän liikaa Leevin keskittymiselle. Täällä kuitenkin voi suht rauhassa lenkkeillä vaikka keskustassa ollaankin. Ohikulkijoita tulee sopivaan tahtiin vaikka ei edes jokaisella lenkillä tulekaan vastaan, varsinkaan iltalenkillä. 

Leevi on edelleen todella hienosti pärjänny yksin, ei hauku kun lähden tai tulen eikä tuhojakaan ole tehty. Yleensä nukkuu sohvalla kun tulen kotiin. 

Tänään ollaan toki lenkkeilty, makoiltu sohvalla katellen telkkaria, leikitty ja itse kävin jälleen saunassa. Eihän se ollu kuin, olikohan neljäs kerta viikon sisään. :D Eiköhän tuo huuma jossain vaiheessa vähene. Mulla on nyt myös vanhempieni kamera lainassa, joten kuvia olen ottanut enemmän kun vihdoin saa hyvänlaatuisia kuvia. Ehkä itellänikin on jossain vaiheessa vaihto uuteen kameraan, kun laatueron näkee niin helposti. Nyt omalla kameralla otetut kuvat näyttää rumilta.




Uuden lelunkin Leevi sai tänään, vaikka leluja sille olisi vaikka monelle muulle koiralle jakaa. Olin vielä hetkeksi jättäny kauppakassin lattialle kun kävin vaihtamassa kotivaatteet päälle työpäivän jälkeen, kun tulin pois makuuhuoneesta niin eikö Leevi innoissaan juokse eteisestä sohvalle tuo lelu suussaan. :D Eli siis ilmiselvästi lelu oli mieluisa, kun sen heti löysi kassista.



Huomasitte myös varmaan, että blogin ulkonäkö on hieman muuttunut. Uuden bannerin tein heti, kun oli parempia kuvia tarjolla ja opin käyttämään tuota kuvanmuokkausohjelmaa. Varmaan tuokin banneri menee vielä vaihtoon, kun saan hieman talvisempia kuvia, mutta tuokin on ihan kiva. :)




Huomenna meillä on Leevin kanssa ensimmäiset koiratreffit täällä. Facebookin koirakaverit-ryhmässä kyselin tästä lähettyviltä Leeville koirakaveria. Nyt onkin sitten kahden koiran kanssa omistajineen sovittu koiratreffit. Huomenna tutustaan tässä ihan lähellä asuvaan 1v. rescuetyttöön. Viikon päästä tutustutaan sitten bordercollieen. Parin viikon päästä on sitten alustavasti sovittu treffit blogituttavan kanssa, jonka blogia seurailin jo ennen Leevin saamista. Näistä tapaamisesta sitten lisää tulevissa postauksissa, mutta ihanaa että Leevi pääsee pitkästä aikaa leikkimään. Siitä oikein näkee kuinka se sitä kaipaa, ja ihanaa kun ihan lähellä on koirapuisto missä kuulemani mukaan käy kivoja koiria. :)

2 kommenttia:

  1. Voi voi tuota lapparilapsen nassua ☺
    Jotenkin hassua ajatella, että meidän lappalaispoitsu täyttää kohta jo 2-v. Muistan kun se oli vasta sellainen pienen pieni kääryle.. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iteki tässä tajunnu kuinka nopeasti tää aika meneekään. Kohta miullaki on jo 2v. koira, pitää vain nauttia näistä pentuhetkistä. :)

      Poista