maanantai 20. tammikuuta 2014

"Missä me ollaan?"

Lauantaina päästiin viimein muuttamaan uuteen asuntoon Leevin kanssa. Leevin vein aamusella vanhempieni luokse, jossa sai oleskella muuton ajan. Muutto sujui hyvin, vaikka se tehtiinkin kiireellä. Olin vuokrannut pakettiauton neljäksi tunniksi ja ensin luulin sen riittävän, mutta päivää ennen veli sanoikin, että aika menee aika tiukille kun välimatkakin on pitkiä ja Huuto.netistä ostamani divaanisohva ja rahi piti myös hakea ja viedä uuteen asuntoon. No, loppu hyvin, kaikki hyvin. Kamat saatiin vietyä, vaikka vanhalle asunnolle jäikin vielä jotain tavaroita mitkä eivät niin tärkeitä ole. Ne pitää sitten hakea myöhemmin samalla loppusiivousta tehdessä, onneksi vanha asunto on käytössä tammikuun loppuun asti. 

Leevin kanssa tultiin lauantaina puolenyön maissa vasta takaisin. Syötiin perheen kanssa pitkästä aikaa yhdessä päivällistä vanhempieni luona ja katsottiin myös elokuva. Leevi oli hienosti ollut lauantaina ja sunnuntainakin (kun hain vielä lisää tavaroita yksin) ja vanhemmatkin kommentoivat, että näkevät edistystä Leevin käytöksessä. Kyllä se koulutus ja johdonmukaisuus kannattaa. ;) Vanhempani ja veljeni olivat myös menneet yhdessä Leevin kanssa kävelylle ja vastaan oli tullut koira ja hänen omistajansa. Tämä omistaja kysyi onko Leevi lapinkoira ja kun kuuli että on, niin sanoi oman koiransakin olevan lapinkoira. Leevi oli aivan valmis leikkeihin, mutta tämä lappalainen oli jo ehtinyt kunnioitettavaan 18 vuoden ikään, joten energiat eivät olleet aivan samanlaiset enää. 


Juuri saavuttu uuteen kotiin.
Tänään ollaan sitten paljon rentoiltu, kävin vähän kaupoilla ja Leevi sai samalla harjoitella yksinoloa. Huomenna pitäisi jälleen koko päivä olla yksin kun työt kutsuu. Ainakin tänään oli hyvin sen vajaan tunnin yksin joten toivottavasti huomennakin. Ollaan myös tutustuttu ympäristöön, löhöilty yhdessä sohvalla sekä purettu boxeja kaappeihin. Vielä on kämppä kuitenkin sekaisin ja pitäisi vaikka mitä vielä ostella, mutta pikku hiljaa pikku hiljaa. :)









Nyt taidan mennä Leevin kanssa leikkimään, ettei menisi aivan laiskotteluksi tämä päivä. :D 

4 kommenttia:

  1. Voi eei minen kestä tuota koipeliinivaihetta, kunnon kilometrisääret Leevillä! :) Ja onnea uuteen kotiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, mä kuule ajattelin ihan samaa et onpa ruipelon näkönen. :D

      Poista
  2. Todella suloinen Suomenlapinkoira sinulla! Aloin todella seuraamaan sinun blogiasi, koska vaikutti mielenkiintoiselta. Arvostaisin, jos seuraisit minun (se kertoo minun Suomenlapinkoirani elämästä ja saan kohta uuden pennun josta laitan kuvia ja kerron kuulumisia sitten) blogini on: http://jazzuntassut.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, ehdottomasti katsastan blogisi! :) P.S. Kannattaa muuten tehdä näistä kommenteista vähän persoonallisempia kun oon nähny saman kommentin muissakin blogeissa, ei sitten vaikuta vain mainostyyppiseltä kommentilta. :)

      Poista