sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Viimeisiä järjestelyitä ennen kotiutumista

Heippa ja apua, huomenna on viimein se kauan odotettu Leevin kotiutumispäivä! :) Pari paniikkipuhelua on jo tehty läheisille, jotka on onneksi saaneet oikeilla sanoilla rauhoitettua. Eilen ja tänään on sitten viimeisiä järjestelyitä tehty ja vielä huomennakin ennen hakua pitäisi parissa kaupassa käydä.

Eilen saatiin sähköjohdot laitettua tuollaisiin kouruihin, jotta Leevi ei niihin pääse käsiksi. Kyllähän niitä johtoja on vielä näkyvillä, mutta ne on joko tuommoisessa kourussa tai sitten vaikeasti tavoiteltavissa.


On myös siivoiltu jonkin verran, matot otettu pois lattialta sekä kaikki muu pikkutavara pois lattialta. Nyt on myös laitettu ruokakupit sekä Leevin peti niille kuuluville paikoille.


Ostin myös alle 10 eurolla citymarketista lasisen purkin mihin sitten tulen laittamaan Leevin namupalat. 


Vielä se on aika tyhjä eli vain yksi namipussi, mutta ennustan että se pian jo pursuaa kaikenlaisia erilaisia herkkuja. :D


Leevin kuva päätyi myös jääkaappini oveen. Mielestäni kuva on niin ihana, joten pakkohan se oli laittaa jääkaapin oveen. Ja tietenkin sydänmagneetein. ;)

Huomenna vielä ennen hakureissua olisi vielä asiaa Biltemaan ostamaan kompostiaitaa, joka toimii sitten Leevin aitauksena kun Leevi on yksin. Myös ruokaa tarvitaan, koska royal canininhan piti lähettää penturuokaa joka tulisi siis kasvattajan pentupaketin mukana. Paketista kuitenkin paljastui seniorikoirien ruokaa, joten huomenna siis on myöskin vielä asiaa eläinkauppaan. Tämä ruokamoka kuitenkin ei käynyt vain minulle vaan myös Leevin veljen tulevalle omistajalle kävi samoin. Mutta eiköhän homma saada vielä järjestettyä. :) Asiaa olisi muutenkin ollut vielä eläinkauppaan, koska tarvitsen vielä koulutusherkkupussin, kakkapusseja, sisäsiisteysalustoja, jonkinlaista pesunestettä vahingoille sekä kynsisakset.

Jotenkin koko ajan luulin, että olen hyvin varustaunut mutta nyt tuleekin vielä kaikenlaista mieleen mitä puuttuu. Mutta onneksi tärkeimpiä asioita kyllä on, paitsi se ruoka tosin. Mutta kyllä huomisesta selvitään. :)

Wish me luck! :)


2 kommenttia: