maanantai 21. lokakuuta 2013

Vihdoin kotona Leevin kanssa


Täällä ollaan, kotona Leevin kanssa. Kotimatka meni hyvin. Alussa ja lopussa oli vinkumista ja jännittämistä mutta suurimmaksi osaksi matka meni mun sylissä rauhallisesti nukkuen. Välillä nosti päätä ja vaihtoi asentoa ja sitten palasi nukkumaan.

Matkan loppupuolella sitten oksensi pari kertaa, kun oli sen verran epätasaista ja mutkikasta. Onneksi oli viltti tai pyyhe aina päällä. Leevi kyllä paljon jännitti, että missä ollaan ja alussa ja lopussa paljon vinkui ja itki mutta onneksi suurin osa matka tosiaan meni nukkuen. Kotipihassa sitten saatiin auto heti ulko-oven eteen jotta saatiin tavarat (joita oli paljon) heti sisälle. Käytiin menomatkalla vielä Mustissa ja Mirrissä. Ostettiin ruokaa, pesunestettä, koulutusnamipussi, kynsisakset, pissa-alustoja ja sitten Biltemasta käytiin ostamassa kompostiaitaa.



Kotona Leevi söi ekan ruokansa hyvällä ruokahalulla ja joi vettäkin. Ollaan tässä leikitty ja välillä pentu on myös väsähtänyt ja mennyt nukkumaan. On sillä kyllä ollutkin jännittävä päivä. Ja tietenkin on ollu ikävä sisaruksia joten välillä vinkuu ja itkee, mikä nyt on normaalia vielä. Käytiin tuossa pienellä kävelyllä ulkonakin, ihan vain parkkipaikalla käväistiin. Leevi ihmetteli paljon ympärillä tapahtuvaa. Välillä pysähtyi ja alkoi vinkua ja välillä taas reippaasti juoksi eteenpäin. 


Vielä olisi tarkoitus mennä ulos käymään tänään. Tällä hetkellä Leevi nukkuu joten jos hän vielä heräilee sopivana aikana niin käydään ulkona. Iltaruoan söi jälleen hyvällä halulla ja teki miltei samantein pissat pissa-alustalle. Kyllä saikin kehuja. :) 


Olen kyllä aivan hurmoksissa pieneen poitsuun. Kun istun lattialle niin pyrkii paljon syliin ja mielellään antaa vaikka 1000 pusua jos vain sallisin. :) Olen niin onnellinen uusi koiranpennun omistaja. En jaksa odottaa nähdä miten ihana yhteinen elämä meille tulee olemaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti