lauantai 12. lokakuuta 2013

Lisää koiratarvikkeita

Edellisen postauksen innoittamana kävin töiden jälkeen Mustissa ja Mirrissä tekemässä hieman puuttuvia ostoksia. 


Mitä sieltä paljastuukaan?




Ostin myyjän avustuksella sopivan pentupannan sekä hihnan, aktivointilelun sekä Kiitos- nameja.


Juuri sopivasti oli myös alet menossa, joten pannassa ja hihnassa oli tuo "ota 2, maksa 1"-tarjous voimassa. Voisi katsoa jos sitä vielä hyödyntäisi ennen tarjouksen loppumista. :)
Pentupannan kanssa on aina hieman arpomista koon kanssa. Itse kuitenkin myyjän avustuksella löysin mielestäni hyvän kokoisen. Tässä pannassa on sopivasti liikkumisvaraa, koska ympärysmitta vaihtelee 25-40 sentin välillä.  



Näitä eräs ystäväni suositteli joten päätinpä näitä kokeilla ensin. On ainakin jotain kotiutumispäivänä automatkalle ja muutenkin. Saa nähdä tykkääkö Leevi näistä. :)

Luulen, että mulle ei ole mahdollista lähteä pois eläinkaupasta ilman jonkinlaisen lelun ostamista. :D Ostin kuitenkin mielestäni hyvän ja kestävän lelun, joten eiköhän tämä tule jokatapauksessa käyttöön eikä aivan heti mene rikkikään.

Tarkoituksena on siis kiinnittää tuohon leluun vesi- tai muu pullo jossa on namia. Ja sitten pentu yrittää saada nameja ulos lelun kautta. 

Kotiutumispäivä lähestyy. Kohta enää vain VIIKKO jäljellä!! 

P.S. Leevi ja kumppanit kävi eilen eläinlääkärintarkistuksessa. Leevillä kaikki kunnossa. Parilla pennulla oli napatyrä, jotka on sen verran pieniä joten umpeutuvat kyllä ja saavat elää normaalia koiran elämää. Pennut saatiin nyt myös sirutettua. Ihania uutisia siis! :) 

4 kommenttia:

  1. Heh, tutun näköinen panta & hihna - meiltä löytyi pikkuisena samat mutta turkoosina. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, onpa sattuma. Oli varmaan hyvä? :)

      Poista
    2. Juu oli ihan hyvät - kevyet ja pannassa oli hyvät säätömahdollisuudet. :) Vaihdettiin kyllä nahkaan sitten kun pentu oli ns. suurimman osan kasvustaan kasvanut, mutta ensipannaksi ja -hihnaksi sopivat oikein hyvin! :)

      Poista
    3. No hyvä, ei meilläkään tuo panta ole pysyvä vaan tulevaisuudessa sitten vaihdetaan todennäköisesti valjaisiin mutta näin pennulle on vielä hyvä. :) Eipä ollu kyllä kalliskaan kun toisen sain ilmasiks. :)

      Poista