maanantai 18. marraskuuta 2013

Ylpeä mamma

Kivaa maanantaita kaikille, toivottavasti kaikilla oli kiva viikonloppu. Meidän viikonloppu oli taas aika kiireinen, mutta kaikenlaista kivaa päästiin tekemään ja lopputuloksena oli väsynyt pentu. :)

Lauantaina oltiin Leevin kanssa paljon pellolla, käytiin pellolla kaksi kertaa noin tunnin lenkki kerralla ja sitten muuten lyhyempiä hihnalenkkejä. Laskin, että noin kolme tuntia tuli lauantaina ulkoiltua. :) Muuten sitten vaan oltiin kotosalla rentoutumassa ja viettämässä yhdessä aikaa. Kävin tosin vaihdattamassa autooni talvirenkaat, käväsin vanhemmilla ja kaupassa joten siksi aikaa Leevi oli yksin. 

Sunnuntaina sitten olikin vähän kiireisempi päivä. Ohjelmassa oli heti aamusta mun vanhemmille menoa kun mummo on täällä käymässä, sitten iltapäivällä tuli kavereita käymään ja sitten illemmalla pentukoulu. Heräsin sitten aamulla jo klo 7 ja aloin stressaamaan, että ehkä kuitenkin on liikaa ohjelmaa taas yhdelle päivälle. Haluan kuitenkin, että pentukoulussa pystyy keskittymään eikä ole siellä jo aivan väsynyt ja siitä johtuen villi.

No, sovin että menenkin ihan yksin katsomaan mummoa. Hän sitten näkee Leevin hieman myöhemmin. Olin vain reilun tunnin ajan pois ja sitten piti jo palata laittamaan paikkoja kuntoon vieraita varten. Käytiin Leevin kanssa vielä pikasesti ulkona ja sitten hetken vielä siivosin ja aloin laittaa tarjottavaakin valmiiksi. 

Sitten klo 14 alkaen alkoikin jo vieraat saapumaan. Meitä taisi olla yhteensä 10 ihmistä. Ovikäyttäytymistä pitää kans vielä harjotella, koska Leevihän säntää heti käytävään tervehtimään vieraita. :D Kyllä Leevi oli taas niin iloinen vieraista. 




Monet varmaan ihmettelee mikä ihme Leevin kaulassa on. Ei, se ei ole uusi panta vaan Leevin lelu jonka kaverini laittoi leikkimielessä Leevin kaulaan. Ei huolta, ei todellakaan ollut tiukka eikä Leevi sitä edes varmaan huomannut. :)


Tässä kuvassa näkyy yksi Leevin saamista lahjoista, joista kirjoitan seuraavassa postauksessa kun nyt ei ole vielä kuvia niistä. Sai pehmosiilin lahjaksi josta kyllä oli innoissaan. :) Kuvassa myös näkyy Leevi, joka sai päänsä jumiin maitotölkkiin. Pienoinen tarvitsi hieman pelastusta, tämän takia en myöskään uskalla jättää tölkkejä leluiksi kun on yksin kotona. Ei kuitenkaan jättänyt mitään traumoja tai pelästynyt vaan vapaaksi päästyään taas jatkoi leikkejään tölkin kanssa.


Leevi sai kunnolla leikkiä ja kyllähän se uni lopulta vei voiton. :) 

Illalla sitten mentiin pentukouluun, jossa Leevi pystyi nyt hiukan enemmän keskittymään. Alussa oli kyllä hieman innoissaan ja äänekäs, mutta rauhottui lopulta. Harjoteltiin samoja kontaktiharjoituksia mitä viimeksikin. Sitten harjoiteltiin hihnassakävelyä sekä jättämistä. Jättämistä me ollaankin kotona jo harjoteltu joten se sujui hyvin. 

Ensi kerralla harjoitellaan luoksetuloa ja sitä olisi tarkoitus nyt tällä viikolla kotonakin harjoitella. Ja toiseksi kotitehtäväksi saatiin laskea jonakin päivänä kuinka monta kertaa Leevi tulee vapaaehtoisesti luokse. Ensi kerralla sitten saadaan kuulla lisää tähän liittyen. :)

Tänään Leevi oli taas työpäivän yksin ja oli kyllä ollut hienosti. Pissa-alustatkin oli ehjinä ja Leevi odotteli rauhallisesti aitauksessa. Lopulta meni jopa nukkumaan kun en heti mene päästämään pois. Kyllä olin ylpeä mamma! :) 


Keskiviikkona olisi sitten ekojen rokotuksien vuoro ja sitten pitäisi kyllä alkaa järkkäilemään enemmän koiratreffejä. :) Ollaan hieman puhuttu erään paikallisen slk urospennun omistajan kanssa ja suunnitellaan pentutreffejä. Sitten kavereidenkin koiria olisi tarkoitus tavata, jotta se paras sosiaalistamisaika ei jää välistä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti