sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Koirakavereita ja ostoksia

Tänään käytiin jälleen Leevin kanssa koirapuistoilemassa. Nyt tosin käytiin ennestään tuntemattomassa koirapuistossa johon on 5 minuutin automatka. Sovittiin uuden koiratuttavuuden ja omistajan kanssa sinne leikkitreffit tänään klo 10.30. 

Tässä koirapuistossa oli eri puolet isoille ja pienille koirille. Puistossa oli vain isojen puolella yksi omistaja koiransa kanssa, joten menimme sinne. Vaikka Leevi ei olekaan vielä kovin iso niin myöhemmin pienien puolelle meni muun muassa pomeranian, chihuahua ja muita todella pikkuisia rotuja joten ei Leevi sinne olisi kuulunut. Leevi on muutenkin kovin leikkisä ja rohkea, joten pikkuiset olisivat varmaan hieman säikähtäneet. 

Suht nopeasti kuitenkin alkoi tulla lisää koiria. Kukaan ei kuitenkaan kovin antanut Leeville vastakaikua leikin merkeissä. Lopulta kuitenkin treffikoiramme Frodo ja omistajansa saapuivat ja Leevi pääsi leikkimään vaikka Frodokin kaipasi hetken lämmittelyä. :)

Frodo
 










Sitten lähdettiinki kävelemään kohti autoa. Piti siinä välissä vielä ottaa kuva poitsusta. :)


Oon tehny kans erilaisia ostoksia Mustissa ja Mirrissä. Sinne ei oikeesti kannata mennä. Arvaatteko miksi? Koska sinne menessä ostaa aina jotain ylimääräistä mitä ei ollut aikomus ostaa. Monet kerrat oon myös menny sinne aikeena ostaa jotain, mutta lähteny sitten ostettua kaikkea muuta ja unohtaen juuri sen asian ostaa miksi sinne meninkin. Vaarallinen tuo paikka.

Viime kerralla kuitenkin ostin paljon hyödyllisiä asioita. Okei, yksi suht turha lelu tuli ostettua joita Leevillä riittää vaikka kuinka mutta kun oli pakko... 


Oon myös ettinyt tässä jonkinlaista koulutusnamia mikä olisi vastustamaton Leeville. Kyselin sitten myyjältä neuvoa ja hän suositteli seuraavia:

Näitä voi pistää pieniksi paloiksi ja nämä sisältää muun muassa ankkaa. Testaukseen menee!



Myyjä suositteli myös noita. Itse en kovin innostunut, mutta rasian avattua ei noi ollukaa nii ällöjä. Haju on toki melko voimakas, mutta kyllä nämä Leeville kelpasi hetken epäilemisen jälkeen. Nämäkin menee testaukseen. :)


Ostin myös poronkorvia joita Leevi tykkää pureskella. Näitä yleensä jätän yhden Leeville yksinollessaan ja ottaa kyllä heti suuhunsa ja menee sitä pureskelemaan sohvalle ja ei huomaa edes kun lähden.


Ostin myös pitkään haaveilemani aktivointilelun Leeville. Tämän kanssa leikittiin Leevin kanssa pari kertaa ja nyt se jo osaa helposti tuon pelin ratkaista. Fiksu poika kyllä on ja nyt sitten pitää ostaa vähän haastavampi että aivojumppaa riittää vähän pidemmäksi aikaa. :) Alla vielä videota kun Leevi "leikkii" tämän lelun kanssa.



4 kommenttia:

  1. Hauska tuo leikkilelu koiralle xD Pitää hankkia omallekin hurtalle sellanen ja kattoa miten se pärjää!! xD

    VastaaPoista
  2. Kylläpäs meni aktivointipelin nätisti läpi! Oma koira varmaan yrittäisi tieskuinka monta kertaa läpsiä tassuilla noita :D

    http://rosaismis.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. ps. blogista varmasti tekisi mielenkiintoisemman asiapostaukset/mielipidepostaukset. Itse haluaisin erityisesti lukea: Miksi juuri suomenlapinkoira? (kirjoitin tänään itsekkin), koiran vapaana pitäminen, näyttelyt, hyvä harrastus vai riski terveydelle?, roturasismi, pentutehtailu

    http://rosaismis.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ehdotuksesta, laitan ehdottomasti TO DO-listalle. :)

      Poista