maanantai 24. maaliskuuta 2014

Äänestyksen tulokset


Kiitos kaikille äänestäjille. Ääniä tuli oikein mukavat 13 kappaletta. Ajattelin kirjoittaa kolmesta eniten ääniä saaneesta aiheesta. Eniten ääniä sai "Vuoden 2014 tavoitteet"-postaus. Siitä aion kirjoittaa ensin. Aion myös tehdä "Leevin päivä kuvina"- postauksen sekä "Leevin päivä videolla"-postauksen. Yritän nämä kaksi postausta tehdä mahdollisimman erilaisina päivinä, jottei toistaisi samaa. Pitää myös miettiä miten toteutan tuon videopostauksen, koska pitäisi sitten monta videoklippiä saada yhteen videoon enkä sitä ole ikinä tehnyt. Saa siis nähdä minkälainen video sieltä tuleekaan. :)

Eräs lukija myös kommentissaan ilmaisi kiinnostuksen kuulla miksi valitsin juuri suomenlapinkoiran. Enköhän siitäkin joskus kirjoita jotain. :) Muutenkin jos joskus tulee mieleen jotain mistä haluatte mun kertovan niin vinkatkaa toki!

Itse olen vielä flunssan kourissa ja sain huomiseksi vielä saikkua. Huomenna kuitenkin sovimme Sussin ja omistajansa kanssa koirapuistotreffit. Itse voin vain istua tai seistä lämpimissä vaatteissa ja Leevi saa purkaa energiaansa. Edellisistä onkin jo yli kaksi viikkoa, joten Leevi pääsee pitkästä aikaa taas leikkimään ja varmasti vetää koko matkan koirapuistoon innoissaan. Leevi kyllä tietää kun ollaan lähellä koirapuistoa eikä siinä vaiheessa enää mitkään herkut tai muut kiinnosta vaan se, että mahdollisimman pian pääsee puistoon. :D

Kaikille kuitenkin mukavaa viikon alkua. Pitäkäähän itsenne terveinä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti