sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Uusi koti

Eilen muutettiin Leevin kanssa poikaystäväni kanssa yhteen ja mukana tuli myös kolme kissaa. Meillä onkin nyt aikamoinen suurperhe täällä saman katon alla. Muutto meni hyvin, itse olin töissä normaalisti ja poikaystäväni isänsä kanssa muutti tavarat uuteen asuntoon. Leevi tietenkin avustamassa ja tarkkailemassa. Leeviä edelleen kiinnostaa hirveästi uusi paikka ja ympäristö. Kävimme tänään jo vähän tutustumassa ympäristöön ja tykkään kyllä paljon. Käytiin myös läheisellä pellolla jossa päästin Leevin vapaaksi hetkeksi. Kuitenkin uudet hajut sekä energisyys vei vallan ja Leevihän otti oikein kunnon juoksuspurtin. Onneksi korvat oli suht hyvin matkassa mukana, että palasi takaisin mutta hetken jo pelästyin kun se niin määrätietoisesti juoksi poispäin onnellisena vapaudesta.

Joten ehkä nyt hetken totutellaan tähän uuteen paikkaan, niin sitten uudelleen voidaan mennä pellolle. Tällä kertaa otan kuitenkin pallon mukaan, koska se on tähän asti osoittautunut hyväksi keinoksi saada Leevi luokse. Kävimme myös läheisen puron luona jossa oli sorsia. Leevi niitä kovasti ihmetteli ja lopuksi halusi tehdä lähempää tuttavuutta, jonka jätimme välistä. Aamulla poikaystäväni viedessä Leevin aamulenkille, tuli meidän portaista ulos mies hänen 7-vuotiaan suomenlapinkoiran kanssa. He vaihtoivat siinä pari sanaa ja koiratkin pääsivät tutustumaan, tykkäsivät kuulemma paljon toisistaan.


Sisällä Leevi tykkää olla kaikessa mukana ja seuraa kissoja koko ajan, jotka eivät tätä aina arvosta. Uskon kuitenkin että ajan kanssa rauhottuu eikä välitä kaikesta niin paljon. Kovin utelias Leevi onkin luonnostaan muutenkin.


Onneksi ensi viikolla on vain parina päivänä töitä ja sitten onkin lomaa miltei pari viikkoa. Siinä ehtii laittaa asuntoa vielä kuntoon enemmän ja käydä ulkona tutustumassa eri reitteihin ja paikkoihin. Siitä saa myös mukavasti taas materiaalia tännekin.

2 kommenttia:

  1. Voi että! Ihana toi teijän Leevi. Siis tosi söpö! :-)
    Hyvää joulua teille kaikille eläimille ja ihmisille! :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

    VastaaPoista