tiistai 30. joulukuuta 2014

Lumisella pellolla

Kävimme viime viikolla tutustumassa enemmän uuteen asuinympäristöömme. Leevi ja poikaystäväni liittyivät seuraan tietenkin sekä kamerani. Pidän tästä uudesta ympäristöstä paljon. Heti vieressä on paljon peltoa ja metsää, eli ulkoilumahdollisuudet ovat loistavat.



Sää oli ihana. Aurinko paistoi ja pakkasta oli sopivasti. Kävelimme läheiselle pellolle ja päästimme Leevin vapaaksi. Otin mukaan pallon ja siitähän Leevin riemu repesi.





Olen huomannut, että pallot ovat Leevin lempilelu ja muutenkin loistava palkinto. Lenkilläkin olen saanut paremmin kontaktia Leeviin pallon kanssa, vaikka koiria saattaa olla lähettyvillä. Leevin lempipuuhaa onkin tällä hetkellä pellolla käyminen ja vapaana oleminen pallon kanssa samalla leikkien.






Leevin luoksetulo sujui hienosti. Kerran myös huomasimme, että toiselta puolelta peltoa on toinen pariskunta tulossa koiransa kanssa. Onneksi he odottivat hetken, että saimme Leevin kiinni. Onneksi Leevi ei tainnut heitä edes huomata. Odotimme hetken, että pääsivät ohi ja päästimme Leevin taas vapaaksi ja jatkoimme pallon heittelemistä. Tuo pallon heittäminen lumessa ei kuitenkaan ihan käytännöllistä ole. Leevi kun ei välillä huomaa mihin se menee kun pallo uppoo lumeen. Pari kertaa piti myös etsiä palloa. Ja pallo ei myöskään pompi, mutta kyllä silti Leevi sai kivat leikit aikaiseksi ja nautti vapaana olosta. 

Nyt olemmekin melkein joka päivä käyneet pellolla kävelemässä ja heittämässä palloa. 

Tämä video otettiin muistaakseni sunnuntaina kun kävimme Leevin kanssa taas pellolla.


2 kommenttia:

  1. Onko teillä toista samanlaista palloa? Niistä saa mukavan kahden pallon leikin, kun koira tuo ensimmäistä takaisin, sille lentää uusi palkaksi, kun tuo sitä takaisin, lentää taas toinen jne. Meillä tykätään tuosta. :) Videossa tulee vain teksti "tämä on yksityinen video", onkohan siinä joku asetus väärä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yleensä otan aina kaksi palloa mukaan, koska tarpeen tullen toisella pallolla saa Leevin myös takaisin. Siinä yleensä tuleekin samalla tehtyä niin että kun Leevi on toisen pallon löytänyt niin heitän toisen ja haen sitten sen toisen itselleni. :)

      Tuo video oli tosiaan jostain syystä mennyt yksityiseksi, mutta pitäisi nyt olla korjattu.

      Poista