tiistai 31. joulukuuta 2013

Lisää koirakavereita osa 2

Leevi taitaa tietää, että autoon meneminen tietää jotain kivaa. :)
Viime viikonloppu oli kovin leikkipainoitteinen Leeville. Lauantaina Leevi pääsi leikkimään mun kaverin koiran Lillin kanssa ja sunnuntaina Leevi pääsi jälleen tapaamaan Pyryä jonka kanssa on kerran jo leikkinyt. Pyry on noin viikon vanhempi Leeviä ja on myös suomenlapinkoira joten on oikein oiva leikkikaveri. Molemmilla kun energiaa on ja leikkimistyyli on samanlainen.

Leevistä ja Pyrystä heti huomasi, että muistivat toisensa kun jälleennäkeminen oli niin riemukas ja lyhyt kävelymatka koirapuistoon oli vaikeaa kun molemmat halusivat jo aloittaa leikkimisen. :D




Koirapuistossa sitten ruvettiin heti leikkimään, on se kyllä ihana nähdä miten Leevi niin tykkää kun on kaveri leikkimässä. :) Koirapuistossa ei myöskään ketään ollut joten saatiin olla rauhassa. Siinä oli kaksi puolta, joista toinen pienille koirille ja toinen suurille. Tietty oltiin pienten puolella. Toiselle puolelle tuli hetken päästä kaksi basset houndia omistajineen. Toinen koirista tuli haukkumaan oikein möreällä ja matalalla äänellä aidan luokse, taisi haluta mukaan leikkimään.

Taas hetken päästä näimme Pyryn omistajien kanssa matkan päässä tulevan koiran omistajansa kanssa. Nopeasti huomasimme kyseessä olevan suomenlapinkoira! He menivät toiselle puolelle ja basset houndikin pääsi leikkimään. Suomenlapinkoiran omistajan kanssa vaihdettiin parisen sanaa.




Kaverukset :)
Pyry esitteli nättejä hampaitaan. :D


Koirapuiston ohi meneviä ihmisiä piti välillä katsella.




Reilun tunnin päästä pojat alkoivat olemaan sen verran väsyneitä, että oli aika lähteä. Mutta varmasti jatkossakin tulevat näkemään, kun tulevat niin hyvin toimeen. Autossa Leevi nukahtikin aika nopeasti ja oli hienosti hiljaa kun kävin kotimatkalla käväsemässä vanhemmilla ja pikaostoksilla kaupassa. Loppupäivä menikin myös aika rauhallisesti, oli poitsu saanut energiaa purettua leikin yhteydessä. :)

Tässä vielä lopuksi lyhyt videopätkä. Videon saa isommaksi hyppäämällä Youtuben puolelle katsomaan.



Hyvää ja menestyksekästä Uutta Vuotta kaikille! Olkaas varovaisia niiden rakettien kanssa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti