torstai 26. joulukuuta 2013

Leevin ensimmäinen Joulu

Toivottavasti kaikilla oli oikein kiva Joulu ja saitte kivoja lahjoja. :) Me vietettiin Leevin kanssa Leevin ensimmäistä Joulua mun vanhempien luona. Hieman ennen klo 13 starttasi auto. Mukana tuntui olevan puoli omaisuutta, kun piti ottaa aitaus mukaan, leluja, pissa-alustoja, ruokaa, lahjat, viltti jne. 

Leevi valmiina lähtöön!
Sitten päästiin lähtemään ja Leevikin oli hienosti hiljaa autossa. Wuhuu, edistystä. Ennen on aina haukkunut/vinkunut/kiljunut ensimmäiset parisataa metriä ja sitten vasta hiljentynyt. Nyt oli hiljaista, vain pienen pientä vinkumista välillä kuului mutta muuten matkusti hienosti. Matka ei ollut pitkä, joten nopeasti jo oltiin perillä. Sitten vain Leevi odottamaan hetkeksi vielä autoon jotta sain aidan asennettua sisälle ja tavarat sisälle. Sitten Leevi ulos, pieni pissalenkki ulkona ja sitten sisälle. Kuten aina, Leevihän meni aivan sekaisin ihmisistä ja aloitti sen tyypillisen haukkumisriehumishepulin. Onneksi mun perhe jo suht hyvin tietää miten käyttäytyä, eli täysin huomioimatta. Vasta kun on hiljaa ja rauhoittunut niin saa tervehtiä. 

Nopeasti päästiin riisipuuron kimppuun ja sain itselleni mantelin. Leevi välillä tuli pyytämään huomiota ja tuomaan lelua äidilleni, mutta jätti onneksi meidät hyvin rauhaan. 



Iltapäivällä käytiin myös vielä läheisellä pellolla äidin ja tottakai Leevin kanssa. Leevi pääsi vapaana riehumaan kun minä ja äiti rämpittiin sateessa pellolla. Leevi kyllä nautti joka sekunnista ja äidinkin mukaan juoksi kovaa. :)

Kotona sitten jatkui ruoan teko. Välillä Leevi keskittyi omiin juttuihinsa ja välillä taas ihmisten varpaissa roikkuminen oli todella kivaa puuhaa. Tässä vaiheessa alkoi varmasti myös yliväsymys tehdä kepposia, koska ei malttanut mennä nukkumaan kun kivoja ja kiinnostavia ihmisiä pyöri ympärillä. Leevi oli eristetty toiseen puoleen taloa, missä pesutilat, käytävää, keittiötä jne. Söimme ison pöydän ääressä olohuoneessa joten ruokailun ajan Leevi keskittyi omiin puuhiinsa ja leluihinsa. Hienosti kyllä pärjäsi yksin eikä vinkunut. 


Lahjoja avatessa Leevi pääsi vihdoin rauhoittumaan ja kävi nukkumaan. Sitten se jo heräsi kun oli lähtemisen aika ja kotiin päästyä klo 23 jälkeen meni nukkumaan. Heräsi vain syömään ja sitten nukkuikin jo aamuun asti. Kyllä meikäläistäkin jo väsytti tuossa vaiheessa vaikka vielä hetken valvoinkin. 
Tänään Joulupäivänä sitten ollaan oltu vain kotosalla, itse kävin syömässä perheeni luona eilisen tähteitä mutta siksi aikaa Leevi jäi kotiin. Kun tulinkin takaisin niin täällähän oli haukkumisshow pystyssä, en tiedä miksi Leevi on nyt alkanut haukkumaan yksinollessaan. Sitä pitääkin nyt sitten harjoitella taas vähän enempi. 

Tänään myös Leevi sai tutustua saamiinsa lahjoihin ja lahjojahan tuli. Kaikkia en anna kerralla vaan pikku hiljaa, mutta kyllähän yksi poseerauskuva piti ottaa. :)


Tässä ei kaikkia lahjoja edes ole, mutta herkkuja, leluja jne. Leevi sai. 


Eikä kovin kauaa jaksanut kameran edessä poseerata, vaan halusi jo alkaa koluta polvilumpiota. :) 

Lopuksi vielä päivän piristykseksi kuva, jossa näkyy Leevin kunnianhimoisuus ja "ei mennä siitä mistä aita on matalin"- mentaliteetti. Pahoittelen kännykän huonoa laatua, mutta tuossa tilanteessa ei kameraa ollut lähettyvillä.

"... koska jakkaran vierestä meneminen olisi ollut liian helppoa."

Hyvää Joulua vielä kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti