sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Leevin synttärit mökillä

Leevillä oli syntymäpäivä lauantaina 29.8. ja vietettiin se mökillä. Synttärikakku toki oli pakko tehdä; jauhelihaa, maksalaatikkoa, raejuustoa sekä tottakai pari nakkia. 


Onneksi päästiin viettämään koko viikonloppu mökkeilemässä, joten Leevi sai viettää synttärinsä lempipaikassaan. Leevistä huomaa myös, että ehkä hieman rauhoittumista on havaittavissa. Ei enää lähde omille seikkailuilleen mökillä ollessa ja pysyy paremmin pihalla ja tulee aina kutsusta luokse. Ei ole siis tarvinnut enää pelätä, että tuo hulivili lähtisi naapureita tervehtimään.

Hirveän nopeasti nämä kaksi vuotta on mennyt. Leevistä on tullut niin tärkeä perheenjäsen ja rakas ystävä mulle, etten voisi kuvitella enää elämää ilman sitä. Jollain lailla pelottavaa, että vuodet kuluu näin nopeasti ja kohta Leevi onkin jo vanha. 

GoPro oli matkassa ja otettiin videota. Alla siis pieni kooste mökkeilystä.



Viikon päästä meitä odottaakin Leevin toinen koiranäyttely Porvoossa. Hieman taas jännittää miten Leevi pärjää ja onko sen käytös ollenkaan parantunut tässä vuoden aikana. Varmasti tulee vetämään ja innostumaan, mutta toivottavasti kehässä pystyy rauhoittumaan. Pitää vielä ensi viikon aikana harjoitella seisomista ja hihnassa juoksemista. Seuraavana päivänä maanantaina 14.9. meillä onkin sitten muutto uuteen kotiin. Ihanaa!


1 kommentti:

  1. Ihana tää teiän blogi ja ihana toi Leevi ku se istuskeli vaa rauhassa tos patjan päällä. Osku ei koskaa uskaltais :D

    VastaaPoista