lauantai 22. elokuuta 2015

Repoveden kansallispuistossa 2015

Olimme Repoveden kansallispuistossa yhden yön retkellä 13.-14.6.2015. Olimme poikaystäväni sekä ystäväpariskunnan kanssa retkeilemässä ja toki Leevikin pääsi mukaan. Kiersimme omia reittejämme, matkaa tuli yhteensä 12 kilometriä. Ensimmäisenä päivänä 8 kilometriä ja toisena neljä. Tarkoituksena oli kävellä enemmän, mutta retken rankkuus yllätti sekä jalkaani tuli iso rakko. Mukanamme oli painavat rinkat, jotka teki retkestä ja mäkien kiipeämisestä fyysisesti rankkaa. Tuntui kyllä selvästi rankemmalta ja pidemmältä retkeltä kuin 12 kilometriä.




Retkemme alussa oli Lapinsalmen riippusilta. Riippusilta on suositun Ketunlenkin alussa, joten siellä joutui hetken odottaa. Riippusilta oli Leevin ensimmäinen, mutta se ei Leeviä hidastellut. Leevin kanssa on helppo mennä uusiin paikkoihin ja kokeilla uutta, koska on niin reipas koira. Ei pelästy helposti eikä arkaile. Riippusilta kuitenkin heiluikin jonkin verran, mutta silti Leevi reipasteli sillan yli vaivatta.




Leevillä oli mukana oma retkireppu, joka ilmeisesti välillä kutitti kun muutaman kerran sai tämmösiä "kohtauksia". :D 







Muutaman kilometrin jälkeen pidettiin ensimmäinen ruokatauko. Ruokaa tehtiin trangioilla. 








Jäimme yöksi Karhulahteen. Siellä onneksi oli vain meidän lisäksi toinen seurue, joilla myös pari koiraa. Onneksi he yöpyivät vähän sivummalla, joten saatiin olla hyvin rauhassa. Toista yöpymispaikkaa myös harkittiin, mutta onneksi tänne asti käveltiin koska siellä toisessa paikassa oli kauheasti väkeä. 

Illalla tuli vain juteltua ja grillailtua. Painuimme suht aikaisin nukkumaan, kun piti herätä aikaisin. Telttailu ei kyllä osoittanut ainakaan vielä minun jutuksi. Unta en saanut millään. Itse olen huono nukkuja ja kun maa/patja on kova, tyyny on kasa omia vaatteita mytyssä sekä toisella puolella on kuorsaava mies ja toisella puolella selällään makaava koira, ei siinä oikein nukutuksi saanut. Toinen päivä menikin alle tunnin unilla ja onneksi sain olla ajomatkan kotiin matkustajana ja matka meni nukkuen.

Retki oli hyvin onnistunut, vaikka ensin ajattelimmekin tehdä paljon pidemmän reissun. Rinkan paino kyllä yllätti kunnolla, ei siinä kauhean pitkiä ja jyrkkiä mäkejä jaksanut. Leevi olisi varmasti jaksanut vielä jatkaa. Ihmisiä oli vain alussa aika paljon, mutta Ketunlenkki onkin hyvin suosittu. Siitä päästyämme saimme olla suht rauhassa.

GoPro oli toki matkassa ja tuli hieman videotakin otettu. 
Tässä parhaat palat:



Sitten vielä vähän koiranäyttelyistä. Ilmoitin Leevin Porvoon koiranäyttelyyn 13.9. Siellä käytiin myös viime vuonna. Saas nähdä miten Leevi käyttäytyy tällä kertaa. 

Toinen uutinen on se, että ostimme poikaystäväni kanssa paritalon. Muutto on näillä näkymin juurikin syyskuussa. Parvekkeet jäävät nyt ihanasti menneisyyteen, koska vihdoin saadaan se kauan kaipaani oma piha. Leevi varmasti myös tykkää. 

Kivaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Onnea uudesta asunnosta! (:

    Ja onnea myös uudesta lukijastakin! (; Blogisi on erittäin siisti, ja postauksia helppo lukea!

    Törmäsin googlailemalla blogiisi, niihin vuoden 2013 postauksiin, kun Leevi oli vielä pikkuinen. Oli oikein kivaa, ja mielenkiintoista lukea noita 2013 - 2014 vuoden postauksia, kun tarkoituksena olisi kesällä 2016 hankkia meidänkin taloomme koira, ei tosin rotukoira, vaan ihan sekarotuinen. Ajattelin, että voisin sitten pistää sillekin blogin pystyyn. (: On kiva katsoa, kuinka Leevistä on tullut jo iso poika, ja kuinka hurjaa vauhtia se kasvoi. Pitää vaan varoa oman pentuni kanssa sitten, ettei kasva liian nopsaa! ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa lukijaksi, kiva kuulla että blogi miellyttää. :) Koira tosiaan kasvaa todella nopeasti, joten blogin avulla voi onneksi palata menneisyyteen ja lukea sen ajan fiiliksiä ja katsella kuvia. Jos joskus laitat blogin pystyyn, nii tuu kertomaan linkki.

      Poista