perjantai 18. syyskuuta 2015

Porvoon koiranäyttely 13.9.2015

Heipähei kaikille! Leevi oli viime sunnuntaina Porvoon koiranäyttelyssä. Sovimme Leevin kasvattajan kanssa, että Leevi menisi hänen kanssaan näyttelyyn kun me vielä pakkaamme asuntoa muuttoa varten. 

Hieman pelotti, kun ajattelin että Leevi innostuisi hirveästi siellä ja kasvattajalla oli jo pari muutakin koiraa tulossa eli kädet valmiiksi jo täynnä. Sovimme, että vien Leevin matkan varrelle ja Leevi pääsisi näyttelyyn.

Lauantaina vielä harjasin Leevin ja leikkasin kynnet, enpä muuta tehnyt. Aamulla sitten namit, paperit ja muut tarvikkeet valmiiksi ja menoksi.

Sain näyttelyn jälkeen kasvattajalta puhelun ja iloisia uutisia. Leevi oli voittanut oman luokkansa! Vau! Olin niin ylpeä ja iloinen. Pitää jatkossakin viedä Leeviä näyttelyihin kun niin hyvin siellä pärjää. On se komia!

Arvostelu:

AVO ERI1
Tuomari: Rune Fagerström

2-vuotias. Erinomainen tyyppi ja koko. Hyvät rungon mittasuhteet. Hyvä kallo-osa. Kuono-osa saisi olla vahvempi. Hyvät korvat ja kaula. Tasapainoiset kulmaukset edessä ja takana. Hyvä raajakorkeus. Luusto saisi olla vahvempi. Hyvä ylälinja. Hyvä häntä ja karva. Liikkuu hyvin.





Nyt olemme maanantaista asti olleet uudessa kodissa. Leevi on kotiutunut hyvin, pihalla toki tykkää olla paljon. Vielä kun saamme portin etupihalle niin voi jättää Leevin valvomatta pihalle. Nyt pysyy hyvin siinä vapaana kun vain joku on pihalla katsomassa. Nyt on myös enemmän tilaa ja naapureillakin on paljon koiria, yhdellä myös suomenlapinkoira jonka omistajan kanssa suunnittelimme jo yhteisiä leikkihetkiä Leevin kanssa. Ihanaa kun pääsi vihdoin kerrostaloasumisesta pois.

Kivaa viikonloppua kaikille!

1 kommentti:

  1. Hyvän arvostelun Leevi sai, vaikka sen jo näkeekin ulospäin, koska Leevi on oikein hieno, ja näyttävä poika! Kiva, että muutto on sujunut hyvin, ja vielä kivempaa, että olette viihtyneet!

    VastaaPoista