sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Kuulumisia

Heippa pitkästä aikaa! Blogissa on ollut pientä taukoa, osittain johtunut siitä kun polvea on paranneltu eikä tässä paljon mitään erikoista ole tapahtunutkaan. Nyt kuitenkin pääsiäisen takia tuli pari ylimääräistä vapaapäivää, niin on aikaa päivittää blogia ja kertoa kuulumisia.

Polvi on nyt aikalailla parantunut, en enää kävele kyynersauvoilla. Fyssarilla pitäisi varmaan käydä vielä kuntoutumassa ja katsomassa mitä tuolle polvelle voisi tehdä, että parhaan mukaan estetään tuota tapahtumasta uudelleen.

Nyt kuitenkin kuulumisiin. Kuten sanoin, ei mitään erikoista ole tapahtunut. Pellolla olemme käyneet viikottain, nähdään mahdollisimman paljon koirakavereita... Tässä kuitenkin kuvien kera kuulumisia.









Leevi oli yökylässä kaverini luona, jolla on myös staffityttö Lilli. Varoittelin kaveriani siitä, että Leevin kanssa on varmasti vaikea lenkkeillä toisen koiran kanssa, koska Leevi on niin leikkisä. Alussa olikin hankaluuksia, mutta kun Leevi ja Lilli pääsivät riehumaan vapaana metsässä niin Leevikin sai energiaansa purettua ja tämän jälkeen hihnalenkkikin sujui paremmin. Mietin myös Leevin merkkailua toisessa koirakodissa. Viimeksi kun oltiin Leevin kanssa koirakodissa, Leevi oli noin 8 kuukauden ikäinen ja pissaili joka paikkaan. Nyt ei merkkaillut ollenkaan sisälle, jee! Haettuani seuraavana päivänä Leevin, oli kyllä hyvin väsynyt ja kotiin tullessa meni suoraan nukkumaan. Oli kyllä varmasti ollut kivaa. Huomenna maanantaina meillä on tämän saman kaverin kanssa suunnitelmissa mennä koirien kanssa pellolle.





Kävimme myös pitkästä aikaa koirapuistossa Leevin kanssa, kun oli niin kaunis ja aurinkoinen päivä. Leevin paras koirakaveri Sussi oli toki mukana leikeissä.



Leevi ja Laku-kissa tulevat suht hyvin toimeen, eivät nyt parhaita ystäviä ole mutta sietävät toisiaan koko ajan paremmin. Joskus Lakulla menee hermot Leeviin ja osoittaa sen sitten, mutta onneksi yksi asia yhdistää näitä kahta poikaa ja se on ruoka. Kun ruokaa on saatavilla niin näistä kahdesta tulee ylimmät ystävät, kuten ensimmäisestä kuvasta näkyy. Toinen kissamme Luna on myös rohkaistunut enemmän ja uskaltaa liikkua jo suht hyvin asunnossa vapaasti. Jos Leevi kuitenkin tulee liian lähelle niin sähähtää kyllä, mutta ei ole mielestäni ikinä kuitenkaan läppäissyt Leeviä. Se kyllä auttaa, että Leevi tietää kissojen olevan pomoja.

Mietinnässä on myös seuraavan koiranäyttelyn ajankohta. Ainakin toukokuussa Leevin kasvattaja pitää kasvattipäivät näyttelyn yhteydessä joten ehkäpä sinne yritämme päästä. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti