sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Uusia lempiblogeja

Pyysin melkein kuukausi sitten teitä linkkaamaan blogejanne ja niitä tulikin oikein mukavasti, melkein 30. Kävin jokaisen blogin läpi ja sieltä löytyikin muutamia uusia lempiblogeja jotka ehdottomasti lähtevät nyt lukulistalle. Kaikki blogit oli kivoja eikä mikään erottunut semmoisena blogina joka ei kiinnostaisi millään tavalla.

Tässä postauksessa esittelen muutaman blogin mistä pidin ja joita alan nyt seuraamaan. Nämä löytyvät myös jatkossa mun lukulistalta, joka löytyy myös tuosta oikealla olevasta palkista.


Käsky maalta-blogi kertoo melkein 2-vuotiaasta suomenlapinkoira Noppesta. Mielestäni tämä blogi muistuttaa hieman omaani, mistä siis tykkään. Pidän siitä että blogi ei kerro pelkästään harrastuksista; näyttelytuloksista tai agilityradoista vaan myös ihan arkiasioista. 



Tähän blogiin on kyllä panostettu. Paljon kuvia, videoita ja asiaa. Blogista löytyy myös neuvoja, koulutukseen liittyviä asioita, mielipidepostauksia ja DIY-juttuja. 


Blogissa esiintyy kaksi suomenlapinkoiraa. Tietenkin ensin huomio kiinnittyi Leevin blogin banneriin joka oli päätynyt blogin uusimpaan postaukseen. Kiitos siitä vielä! Bannerista tykkäsin heti, upeita kuvia joita muutenkin blogissa on. Retkeilypostauksia oli mukava lukea, kun itsekin haluaisin jonnekin retkeilemään Leevin kanssa. 


Nyt kun Leevi on jo yli vuoden ikäinen ja päässyt "pahimmasta" pentuiästä pois, niin on ihana lukea muiden pentuarjesta. Oiva on 8 kuukauden ikäinen kiinanharjakoira. Blogi kertoo juurikin Oivan kasvusta kunnon koirakansalaiseksi.


Blogissa esiintyy sekarotuinen Nelle omistajansa Tiinan kanssa. Blogi kertoo Nellen arjesta ja sisältää myös paljon mielenkiintoisia mielipidepostauksia.


Siinä ne olikin. Kiitos kaikille blogien linkkaajille. Ihanasti tuli lisää luettavaa! :) Kannattaa mennä katsomaan nuo muutkin linkatut blogit jos teitäkin kiinnostaa lisälukeminen, nämä viisi blogia oli vasta osa niistä. Nyt kuitenkin palaan hoivaamaan Leeviä jolta poistettiin hammas perjantaina. Kaikki meni hyvin ja tästä vielä lisää myöhemmin erillisessä postauksessa. Mukavaa loppuiltaa!


1 kommentti:

  1. Aijaa, oletkin näköjään jo valinnut suosikkisi. Kävin äsken linkkaamassa oman blogini (kun sulla ei ollut aikarajaa). Toivottavasti käyt katsomassa senkin. Laitetaan linkki nyt tähänkin: http://tanssitytto.wordpress.com/
    (Löytyy söpöjä kuvia avustettavani koirasta. Voin laittaa niitä jossain vaiheessa lisääkin.)

    VastaaPoista