perjantai 11. huhtikuuta 2014

Leevi ja sen sisko

Taas on kulunut pari viikkoa viime postauksesta. Päivät menee hurjan nopeasti ja nyt oon taas sairaslomalla kotona flunssan kourassa. Sairastin viimeksi pari viikkoa sitten ja nyt tulikin taas takaisin. Ärsyttävää. Mutta, nyt on ainakin hetki aikaa kirjoitella tänne jotain.

Eiliselle oltiin sovittu pentutreffit Leevin siskon Vucan kanssa. Ajattelin ensin perua flunssan takia, mutta ajattelin että mieluummin seison siellä puistossa sen jonkun tunnin ja loppupäivän lepäilen Leevin kanssa kuin, että kävisin energisen pennun kanssa vähän väliä ihan kävelylenkeillä. Vucan omistaja on tällä hetkellä matkoilla, mutta päätettiin treffata Vucan ja tämän omistajan siskon Annan ja veljen Jannen kanssa. Annan kanssa ollaankin tässä vaihdettu kuulumisia ja yhtäaikaa kävimme katsomassa pentuja kun olivat vasta 3,5 viikon ikäisiä.

Asumme onneksi suht lähekkäin joten sovimme treffit läheiseen koirapuistoon jossa olemme aiemmin kerran olleet. Olimme Leevin kanssa paikalla ensin ja kuulin jo kaukaa Vucan kimakan haukkumisen. Hetki meni miettiessä, että Leevikö haukkui. Äänet olivat siis todella samanlaisia. :D 

Kuten arvelin, Leevi oli heti innoissaan Vucan kimpussa leikkimässä. Vuca ensin hieman ihmetteli leikkisää Leeviä mutta lopulta juoksukilpailut ja pienet painimiset alkoivat. Anna ja Janne toi myös mukanaan Savun, 2v. suomenlapinkoiran joka on siis Vucan ja Leevin velipuoli. Hieman jännitettiin miten Savu reagoisi Leeviin. Savu yrittikin Leeviä kovasti alistaa, mutta Leevi kyllä antoi takaisin eikä sen kummempaa riitaa tullut pojille. :)

Tässä kuitenkin kuvia eilisestä menosta. Varmasti tullaan vielä treffaamaan. :)











Savu ja Leevi





Vuca
Leevi ja Janne


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti