sunnuntai 24. elokuuta 2014

Aurinkoa sateen keskellä

Tänään käytiin poikaystävän vanhemmilla Leevin kanssa. Siellä on mukavan suuri aidattu piha ja 9-vuotias kultainennoutaja Oliver. Oliver ja Leevi tulevat kyllä toimeen, mutta Oliver on hyvin mustasukkainen leluistaan, vedestä, kepeistä jne. joten välillä vähän haukahtaa Leeville. Ja välillä molemmat yhtyvät korvia särkevään haukkumiskuoroon. Leevi on myös hyvin leikkisä ja haluaisi kovasti leikkiä Oliverin kanssa. Onneksi lopulta koirat saivat energiaansa vähän purettua eivätkä niin kovasti enää toisiaan huomioineet. Yritin myös samalla harjoitella Leevin kanssa kontaktia ja hienostihan se meni, vaikka Oliver ei siinä häiritsemässä ollutkaan mutta Leevi kuitenkin seurasi mua vapaana ollessaan. 

Muutaman viikon päästä Leevin ensimmäinen näyttely on jo. Jonkin verran ollaan tässä harjoiteltu seisomista, joka alkaa jo suht hyvin sujua. Mulla on nyt ensi viikko lomaa, joten olisi tarkoitus harjoitella lisää ja ehkä sopia jotain treenihetkeä kaverikoiran kanssa. Pitäisi myös ostaa näyttelyhihna - ja panta ja treenata vierellä juoksemista. Yritän olla ottamatta liikaa paineita ja jännitystä näyttelyyn, en kuitenkaan odota että Leevi siellä täydellisesti käyttäytyisi. Katsotaan minkälaista on ja josko innostuttaisi käydä muissakin näyttelyissä tulevaisuudessa. Ainakin hyvää harjoitusta tuo on häiriöiden osalta. :)

Luulen, että tämä kuva on sen verran hieno, että sen voisi jopa kehystää. :)









Leeviä ei voi oikein enää sanoa pennuksikaan, ehkä teini olisi jo oikea sana. 29. elokuuta eli tulevana perjantaina Leevi täyttää jo 1 vuotta! Aivan älytöntä miten tämä aika menee, ja tuosta mun pienestä pentusesta on jo tullut teini. Ensi viikolla olisi myös tarkoitus mennä 1-vuotisrokotukseen. Taas loistava paikka harjoitella häiriösiedätystä. ;) 

Loppuun vielä Leevin palloleikkejä ja kuinka Leevin pallonpalautus on omaa luokkaansa. :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti