perjantai 27. kesäkuuta 2014

Kaikenlaista sekalaista

Hyi minua, taas on mennyt aikaa viimeisestä postauksesta. Nyt kun on lomallakin, niin on tullut tehtyä kaikenlaista mitä ei ennen ehtinyt joten siinäpä se aika on mennyt. Mutta, ajattelin kuitenkin vähän kertoilla tässä välissä kuulumisia ja laittaa pientä kuvapläjäystä tähän. Yritän taas vähän ryhdistäytyä ja palata siihen entiseen postausrytmiin. 

Kuulumisista. Leevi on nyt vihdoin sisäsiisti, tai ei ole ainakaan nyt noin kuukauteen ole tehnyt mitään sisälle. Uskalsin siis eilen laittaa vihdoin olohuoneeseen uuden maton.


Pidin työpäivieni aikana, jolloin Leevi oli yksin noin 8-9 tuntia, pissa-alustaa vielä lattialla. Otin sen pois heti kotiin palattua. En jotenkin uskaltanut ottaa sitä pois, koska Leevi kuitenkin teki siihen tarpeensa työpäivän aikana enkä halunnut että lattia jotenkin pilaantuisi jos siihen suoraan pissaisi. No, eräänä päivänä sitten vaan päätin, että nyt en laita alustaa. Ja mikä odotti minua kun tulin kotiin töiden jälkeen? Ei oikeestaan mikään, Leevi oli pidätellyt koko päivän ja teki tarpeensa heti pihalle kun sinne päästiin. Kyllä mamma oli ylpeä. ;) Siitä lähtien on sitten jätetty alusta laittamatta ja edelleenkin on pidätellyt päivät hienosti. Jännitti kyllä ensin tuon maton kanssa kun Leevi sitä niin haisteli ja olin valmis loikkaamaan Leeviä kohti kuin maalivahti torjuen palloa. Mutta nopeasti se vain siihen meni makaamaan. :)

Juhannuksen olin itse mökillä kavereideni kanssa kuten joka vuosi. Leevi meni vanhempieni kanssa meidän mökille. Äiti lähetti juhannuksena kännykällä kuvan minulla jossa Leevi oli veneilemässä heidän kanssaan. Aluksi oli kuulemma vähän levoton kun ensimmäinen kerta oli. Nopeasti kuitenkin rauhoittui ja tuntui nauttivan. :)




Käytiin myös mökillä tuossa jokin aika sitten, uudelleen mennään taas maanantaina. Ollaan torstaihin asti siellä, tai no, katellaan jos sataa vaan pelkästään niin pitää katsella uusiksi. Siellä kun ilmiselvästi tekee enemmän ja nauttii enemmän jos ei sada.









Leevikin sai nauttia mökkiruoasta. Nappuloiden sekaan vähän grillattua lohta ja tomaattia.




Leevi kävi tällä kertaa ihan itse uiskentelemassa. Ei tarvinnu houkutella, vaan sinne vaan lähti. :)

Pientä uhmaikää oon huomannu, mutta vain luoksetuloissa. Sillä Leevi nykyään ei anna enää ottaa kiinni. Tänään kun käytiin koirapuistossa niin ei ongelmaa, ei lähtenyt karkuun kun annoin namia ja koskettelin pantaa ja sen jälkeen päästin taas vapaaksi. Mutta ainakin mun vanhempien luona jotenkin aistii kun olen ottamassa kiinni ja alkaa sitten haukkua ja lähtee karkuun. Itse tein myös sellaisen virheen, että kun viimein sain Leevin tulemaan luokse niin oli kulunut jo 10-15 minuuttia jolloin piti laittaa suoraan kiinni kun ei ollut enää aikaa leikkiä hippaa uudelleen. Tätä siis harjoitellaan nyt aina kun mahdollista.

Tänään käytiin taas koirapuistoilemassa, edellisestä kerrasta onkin jo aikaa. Viihdyttiin siellä 1,5 tuntia kun aurinkokin niin nätisti paistoi. 



Kotiin lähti väsynyt ja janoinen koiranpentu. Kotiin tullessa Leevi pääsi vielä tassupesulle ja siitä se menikin suoraan vesikupin kautta sohvalle nukkumaan. Luulen, että siinä se viihtyy loppupäivän. :)

Niin ja edellisen postauksen pariin kommentiin en ollut muistanut vastata, joten niihin vastasin nyt. :) Mutta maanantaina taas mökkeilemään ja treenailemaan. Palaillaan sitten. :)

2 kommenttia:

  1. Veneilystä kyllä tuntuu tosi moni koira nauttivan. Itsekin miettinyt, että pitäisi vaikka ihan pelkästään koiriakin varten vaan lähteä, mutta kun ei ole omaa venettä, niin eipä tuota vesille pääse.

    VastaaPoista
  2. Meilläkin vain mökillä on tuo vene. Mutta voithan kysellä jos kavereillasi on tms. jos niillä voisit lähteä? Toki on kyllä vähän vaikeaa lähteä ilman sitä omaa venettä.

    VastaaPoista