tiistai 27. tammikuuta 2015

Valkoista

Kävimme lauantaina Leevin kanssa peltolenkillä, kuten on lauantaisin ollut tapana. Otin järkkärikamerani mukaan aikomuksena ottaa kuvia ja niitähän otettiin.

Sää oli juuri sopiva, hieman pakkasta ja lunta maassa. Aurinko ei kovin paistanut, mutta ei se menoa haitannut. Meidän asunnon lähellä on paljon peltoa, johon olen täysin rakastunut. Aina kun olemme sinne menneet, ei pelloilla ole muita ollut, mitä sinänsä ihmettelen kun luulisi muidenkin koiraihmisten siellä käyvän koiriensa kanssa. Mutta en minä valita kun saadaan siellä rauhassa olla. 

Mukana oli tottakai Leevin lempparilelu, eli pallo. Maailmassa ei ole paljoa muuta mistä Leevi olisi niin innoissaan, kuin pallot.





Leevin luoksetulo on nyt parantunut todella paljon. Tälläkin peltoreissulla meni viereisellä polulla vapaana oleva koira omistajansa kanssa, enkä heitä heti huomannut. Huomasin vasta sitten, kun Leevi jo alkoi juosta koiraa kohti. Huusin "tänne" ja Leevi kääntyi ja juoksi luokseni. Kyllä sai paljon kehuja tuon jälkeen, kun yleensä korvat häviää kun muita koiria on lähellä. 










Leevi oli hyvin kiinnostunut harakasta, joka hengaili puussa. Yritti sen kanssa tehdä tuttavuutta ja kannustaa leikkiin, mutta harakka ei ollut kiinnostunut ollenkaan.



Huomenna meillä on aikomus mennä ohitustreeneihin, mitkä on ihan vain Facebookin ryhmän kautta sovittu. On siis ihan ilmainen treeni johon kaikki ohitusharjoitusta tarvitsevat saa tulla. 


Ostin juuri itselleni GoPro kameran jolla aikomus olisi kuvailla myös Leevin kanssa. Ostin heti GoPron koiravaljaat sekä pääkiinnikkeet. Kyseessä on siis actionkamera, joka on pieni ja kevyt ja sen voi kiinnittää useisiin eri alustoihin ja telineisiin. Ajattelin huomenna kokeilla jos sillä saisi jotain materiaalia ohitustreeneistä, jos vain ei tule liian pimeätä videota.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti